KONKURRANSE  |  FITNESS & LEISURE  |  TRIATHLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  NYBÖRJARE  |  GYM | SNORKELING | ANSIKTSMASKER

Kakpolicy

Kakorr

När du besöker vår webbplats kan vissa uppgifter lagras på din dator i form av en kakor. Kakor är små textfiler som överförs till en webbplatsens besökares dator för extra funktionalitet eller för spårning av webbplatsanvändning.

Det finns två typer av kakor:

  • Permanenta kakors, som sparas på datorn och förblir kvar där efter att webbläsaren är stängd.
  • Sessionskakor, som sparas tillfälligt på skivan men tas bort när du stänger av webbläsaren.

Den här webbplatsen använder både permanenta kakors och session kakors, men dessa kakor innehåller inga personuppgifter.

Om du inte önskar webbplatser som du besöker för att skapa kakors på din maskin, kan du ändra inställningarna i din webbläsare för att förhindra att de används. Men genom att göra det kan du upptäcka att du inte kan utnyttja alla funktioner på de webbplatser du besöker.

Vår Kakpolicy

Om våra kakor – att stödja ditt informerade val

Kakor är små textfiler som är lagrade på din enhet när du öppnar de flesta webbplatser på internet.

För närvarande på http://www.ProSwimwear.se/ använder vi kakors för att hjälpa till att hantera vår hemsida, göra vår hemsida enklare att använda och stödja tillhandahållandet av relevant information och funktionalitet till dig för att förbättra din besökarupplevelse, liksom som ger oss information om hur vår webbplats används så att vi kan se till att den är så aktuell, relevant och som felfri som vi kan.

Genom att använda vår hemsida godkänner du användningen av kakors enligt beskrivningen i denna kakor Policy.

kakors som finns på vår hemsida, som fastställs av våra tredje partspartners eller oss, kan vara i form av session kakors (som endast varar så länge som ditt besök på vår webbplats) eller ihållande kakors och kan använda olika tekniker, som JavaScript eller Flash .

Du kan välja att hantera de kakors vi använder på vår webbplats via dina webbläsarinställningar när som helst. För mer information om hur du gör det här och om kakors i allmänhet kan du besöka http://www.allaboutkakors.org . Vissa kakors kan ställas in så snart du besöker vår hemsida, men du kan ta bort dem med hjälp av dina webbläsarinställningar.

Observera att förebyggande av kakors sannolikt kan påverka webbplatsens funktionalitet eller prestanda eller förhindra att du använder vissa tjänster som tillhandahålls via den. Om du väljer att göra det kan vi inte garantera tillgång till de tjänster som tillhandahålls via vår webbplats eller vara säker på hur vår webbplats kommer att fungera under ditt besök. Att göra det kommer också att påverka vår förmåga att uppdatera vår webbplats för att tillgodose användarinställningar och förbättra prestanda

Användning av flashfiler

På vår hemsida använder vi Flash-filer, vilken nuvarande information, tillåter integration med tredje part (till exempel YouTube) och kan erbjuda en rikare online-upplevelse.

Adobe erbjuder ett verktyg för att övervaka, förhindra och ta bort "flash kakors" - mer information finns på:

http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/settings_manager03.html

Vidare information

Ytterligare allmän information om kakors finns på http://www.allaboutkakors.org .

Mer information om Google Analytics finns på http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

För att förhindra spårning med Google Analytics på alla webbplatser, besök http://tools.google.com/dlpage/gaoptout .

Om du vill ha mer information om kakors som används i förhållande till YouTube-videor finns YouTube-sekretessmeddelandet, inklusive uppgifter om YouTube-relaterade kakors, tillgängligt på: http://www.youtube.com/t/privacy .

Om du vill veta mer om att annonsera nätverk och affiliateprogram och hur kakors används för dessa ändamål, besök http://www.youronlinechoices.co.uk Detta är en informationsportal som drivs av Internet Advertising Bureau ( IAB), branschorganisationen för digital reklam och kommer att ge dig all information du behöver veta om online beteendemässig annonsering och de val som är tillgängliga för dig.

Vad är kakor?

kakors är små filer som vi placerar i en mapp på din dator när du besöker http://www.ProSwimwear.co.uk/. Vi använder dessa för att behålla din vagn så att de föremål du lägger till finns där vid nästa besök och för att erbjuda dig en bättre och mer personlig shoppingupplevelse genom funktioner som produktrekommendationer.

Vi lägger ned information nedan för att hjälpa dig att förstå de kakors vi använder här på ProSwimwear.

KAKINFORMATION

Det finns två typer av kakors som används av ProSwimwear, som varierar beroende på hur länge de är aktiva:

Session kakors

Ange av en webbplats, som raderas när besökaren stänger webbläsaren.

Persistent kakors

Ange av en webbplats, som lagras på besökarens enhet och löper ut på ett visst datum.

KAKGRUPPERINGAR

För att göra det enklare för dig att förstå hur ProSwimwear använder kakors har de blivit grupperade i följande kategorier. Den kategori som en kakor tillhör kan ses i tabellen nedan under rubriken "Skäl för användning av kakor".

Ditt besök

Dessa kakors används för att säkerställa att din resa via vår hemsida är smidig. De kommer vanligtvis att komma ihåg vilka produkter som har lagts till vagnen, eventuella kampanjer som du kanske har tillämpat etc. så att när du når kassan är alla dina föremål närvarande

Användar preferenser

Dessa kakors används för att komma ihåg dina individuella preferenser. På http://www.ProSwimwear.co.uk/ webbplats kan det vara att visa priser i Storbritannien eller amerikanska dollar etc.

Analytics

Programvaran som använder Analytics-kakors är avsedd att ge ProSwimwear en överblick över att köpa trender via en sådan analysprogramvara. Dessa trender kan innehålla information som din valda webbläsare, deltagande i marknadsföring / e-postkampanjer, sidvisningar, sessionslängd etc. Ingen personlig eller identifierbar information samlas in eller används.

Reklam

Alla uppgifter som samlas in för marknadsföring är anonyma. Syftet med dessa kakors är att se till att eventuella produktrekommendationer eller annonser som du ser när du surfar på http://www.Proswimwear.co.uk/ eller andra webbplatser är relevanta för produkter som ses från din enhet på vår hemsida.

FLER FRÅGOR

Om du har några frågor eller oro för någon av våra kakors eller policyer, var god vänligen maila oss på web@proswimwear.co.uk.

Hur kan jag kontrollera om kakor är aktiverade?

Observera att om du inaktiverar kakors kan det inte vara möjligt att göra en beställning på ProSwimwear webbplats. För att kontrollera klockans nuvarande status, klicka på din webbläsare från listan nedan för steg-för-steg-instruktioner:

Internet Explorer

1-Klicka på "Verktyg" högst upp i webbläsarfönstret och välj "Internet-alternativ" och klicka sedan på fliken "Sekretess"

2-Kontrollera att din sekretessnivå är inställd på Medium eller under, vilket aktiverar kakors i din webbläsare. Inställningar över Medium kommer att inaktivera kakors.

Google Chrome

1-Klicka på "Verktyg" (eller ikonen på nyckelbenet) längst upp i ditt webbläsarfönster och välj Alternativ eller Inställningar

2-Klicka på fliken "Under huven / Bonnet", leta reda på avsnittet "Sekretess" och välj knappen "Innehållsinställningar"

3-Välj nu "Tillåt lokal data att ställas in"

Safari

1-Klicka på "Safari" högst upp i ditt webbläsarfönster och välj alternativet "Inställningar"

2-Klicka på "Säkerhet", sedan "Acceptera kakors" och välj "Alltid"

Firefox

1-Klicka på "Verktyg" högst upp i ditt webbläsarfönster och välj Alternativ och välj sedan ikonen Sekretess

2-I den första rullgardinsmenyn märkt 'Firefox kommer:' välj 'Kom ihåg historia'

Andra

Det finns ett antal andra webbläsare tillgängliga som alla har sitt eget unika sätt att ställa in kakors. För hjälp med dessa enskilda webbläsare, se deras hjälpavsnitt

KAN JAG ANVÄNDA KÖP PÅ http://www.ProSwimwear.co.uk/ MEN INTE PÅ ANDRA SÄLJEN?

Det är möjligt att endast acceptera kakors när du är på ProSwimwear-webbplatsen genom att lägga till vår webbadress till en "säker lista". Så här gör du det i olika webbläsare:

Internet Explorer

1-Klicka på "Verktyg" högst upp i webbläsarfönstret och välj "Internet-alternativ" och klicka sedan på fliken "Sekretess"

2-Under menyn "Inställningar" skjut raden till toppen så att "Blockera alla kakors" är markerad

3-Klicka på "Sites" -knappen och skriv in www.ProSwimwear.co.uk i fältet "Adress till webbplats", välj sedan "Tillåt"

Google Chrome

1-Klicka på "Verktyg" (eller ikonen på nyckelbenet) längst upp i ditt webbläsarfönster och välj Alternativ eller Inställningar

2-Klicka på fliken "Under huven / Bonnet", leta reda på avsnittet "Sekretess" och välj knappen "Innehållsinställningar"

3-Välj nu "Blockera webbplatser från att ställa in någon data" och välj sedan "Hantera undantag" -knappen

4-I fältet "Hostname Pattern" typ www.ProSwimwear.co.uk och se till att "Beteende" är inställt på "Tillåt"

Safari

1-Klicka på "Safari" högst upp i ditt webbläsarfönster och välj alternativet "Inställningar"

2-Klicka på "Säkerhet", sedan "Acceptera kakors" och välj "Endast från webbplats du navigerar till"

Firefox

1-Klicka på "Verktyg" högst upp i ditt webbläsarfönster och välj Alternativ och välj sedan ikonen Sekretess

2-I den första rullgardinsmenyn märkt 'Firefox kommer:' välj 'Använd anpassade inställningar för historia'

3-Klicka på knappen "Undantag"

4-fältet "Adress till webbplats" www.ProSwimwear.co.uk och klicka på "Tillåt"

Andra

Det finns ett antal andra webbläsare som alla har sitt eget unika sätt att ställa in kakor-undantag. För hjälp med dessa enskilda webbläsare, se deras hjälpavsnitt.

© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.