KONKURRANSE  |  FITNESS & LEISURE  |  TRIATHLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  NYBÖRJARE  |  GYM | SNORKELING | ANSIKTSMASKER

Integritetspolicy

Personuppgifter och integritet är känsliga ämnen, varför vi alltid har tagit uppgifterna för databehandling och dataskydd extremt allvarligt. Vi granskar ständigt hur vi behandlar dina personuppgifter, både internt och i samarbete med tredje parter, som leverantörer av betalningsgateway. Vi hoppas att informationen i denna sekretesspolicy försäkrar dig om att vi vidtar alla åtgärder för att skydda dina uppgifter och respektera din integritet hela tiden, men om du har ytterligare frågor, vänligen kontakta oss via e-post gdpr@proswimwear.co.uk

Använd länkarna nedan för att navigera till varje avsnitt i denna sekretesspolicy:

  1. Online säkerhets tips
  2. Hur och varför använder vi dina data
  3. Typer av data vi samlar in
  4. Dina sekretessval
  5. Din integritetsrättigheter
  6. Datasäkerhet
  7. Datalagring
  8. Våra tredje partens dataprocessorer
  9. Tredje parts dataprocessorer lista
  10. Vår uppföljningspartner
  11. Ändringar i denna sekretesspolicy

 


 

Online säkerhets tips

Vi tar dina data seriöst, och vi är säkra på att du gör det också, men här är några tips du kan använda för att förbättra din personuppgifter.

  • Aktivera privat surfning i din webbläsare. Detta låter dig surfa på internet utan att lämna ett spår av historia, lösenord, cookies och andra olika bitar av data.
  • Leta efter hänglåsikonen och https: // -elementet i början av webbadressen när du surfar och handlar online. Detta indikerar att webbplatsen är säker och tar åtgärder för att kryptera dina personuppgifter.
  • Klicka inte på länkar slarvigt och var medveten om att avslöja personlig information för att hävda "fria" erbjudanden eller att gå in på frågesport.
  • Slå på automatiska uppdateringar för att hålla programvaran uppdaterad med de senaste säkerhetsuppdateringarna.
  • Använd en brandvägg och andra säkerhetsåtgärder som anti-virusskydd på alla dina enheter.
  • Var kreativ och använd komplexa lösenord och ändra dem omedelbart om du misstänker att din säkerhet har äventyras.
  • Gör dig medveten om de senaste onlinesvamparna.
  • Använd en säker webbläsare som Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge.
  • Överväg att stänga av funktioner som "autofyll" för blanketter och webbsidor. Ett alternativ är att använda säkra lösenordshanteringsverktyg finns tillgängliga.
  • Stäng av "cookies" för att förbättra integriteten, men var medveten om att detta kan få en dramatisk inverkan på kvaliteten och funktionaliteten hos många webbplatser.
  • Använd ett VPN eller Virtual Private Network för att kryptera din anslutning till internet och maskera din plats. Detta kan få stor inverkan på din förmåga att använda vissa webbplatser, t.ex. webbbank.
  • Använd inte osäkrade Wi-Fi-nätverk som vanligtvis finns i hotell, flygplatser och restauranger.
  • Ladda bara ner programvara från betrodda källor.
  • Slå på tvåstegs autentisering när det är möjligt, webbplatser som Google och Facebook erbjuder nu detta säkerhetsnät för dina konton med dem.

 


 

Hur och varför använder vi dina data

Dataskyddslagar innebär att vi endast kan använda dina uppgifter av vissa skäl och där vi har en rättslig grund. antingen genom samtycke , kontrakt eller berättigat intresse att göra det. Så här och varför använder vi dina data:

 

För att behandla dina beställningar

Så att vi kan skicka dig bekräftelse på din beställning och eventuella spårningsuppgifter

Kundsupport

För att hjälpa till att lösa eventuella problem som du kan ha via vårt livechattstöd, telefon eller e-post.

Marknadsföring

Med ditt samtycke skickar vi e-postmeddelanden om nya produkter och erbjudanden som kan vara av intresse för dig.

Förbättra din shoppingupplevelse

För att göra ditt besök till ProSwimwear mer personligt och relevantt för dig samlar vi in och analyserar data, ibland använder tredjepartsprogram.

Vi säljer inte data

Vi respekterar din integritet och det förtroende du har placerat i oss som vårdnadshavare av dina personuppgifter. Vi gör inte, och kommer aldrig, sälja, hyra, hyra eller ge bort dina uppgifter eller personuppgifter till tredje part utom när du har gett oss tillstånd att göra det eller om lagen kräver det.

 


 

Vad betyder varje av dessa rättsliga grunder?

 

Samtycke

Definition: Du har gett ett tydligt samtycke till att ProSwimwear behandlar dina personuppgifter för ett visst ändamål.

 

Hur får du mitt samtycke?

När du ger oss personliga uppgifter för att slutföra en transaktion, verifiera ditt kreditkort, beställa, ordna leverans eller returnera ett köp, innebär vi att du samtycker till att vi samlar in den och använder den endast av den specifika orsaken.

Om vi ber om din personliga information av sekundär anledning, som marknadsföring, kommer vi antingen att fråga dig direkt för ditt uttryckta samtycke eller ge dig möjlighet att säga nej.

 

Hur tar jag ut mitt samtycke?

Om du tidigare har gett samtycke till att ProSwimwear ska behandla dina uppgifter men har nu ändrat dig, kan du när som helst dra tillbaka detta samtycke genom att maila gdpr@proswimwear.co.uk eller genom att skriva till oss på följande adress: Proswimwear Ltd, Unit 1 Plum Lane, Dunwear, Bridgwater, Storbritannien, TA6 5HL.

Observera: Om du återkallar ditt samtycke, och om vi inte har någon annan rättslig grund för att behandla din information, kommer vi sluta behandla dina personuppgifter. Om vi har en annan rättslig grund för att behandla din information, kan vi fortsätta att göra det enligt dina juridiska rättigheter.

 

Kontrakt

Definition: Behandling av dina uppgifter är nödvändig för ett kontrakt som du har med oss, eller för att vi har bett dig att vidta specifika åtgärder innan du går in i avtalet.

 

Legitimt intresse

Definition: Behandling av dina data är nödvändigt för ProSwimwear eller tredje parts legitima intressen, dessa anses vara:

  • - Förbättra datasäkerhet.
  • - Leverera, utveckla och förbättra den tjänst som ProSwimwear erbjuder.
  • - Gör det möjligt för oss att förbättra, anpassa eller ändra tjänsten som erbjuds av ProSwimwear.
  • - Få insikter från ditt beteende på din resa till, från och runt vår hemsida.
  • - Fastställa om marknadsföringskampanjer är effektiva.

 


 

Typer av data vi samlar in

Ibland ger du oss data, ibland samlas data om dig automatiskt men det finns också delar av personuppgifter som vi inte samlar in.

 

Data vi samlar in

Data som identifierar dig

Din IP-adress, webbläsartyp och version, tidszon, geolocation för att identifiera var du befinner dig, enhetstyp.

Data om hur du använder ProSwimwear webbplats (er)

Hur du navigerar till ProSwimwear-webbplatsen och URL-banorna du följer när du är på webbplatsen, vilka sidor du visade och hur länge du bor på dessa sidor tillsammans med annan webbplatsresultatstatistik, konverteringsdata.

En del av denna aktivitet spåras med "Cookies". Om du inte justerar dina webbläsarinställningar för att vägra cookies, kommer vi och utvalda tredje parter att utfärda cookies när du interagerar med ProSwimwear. Dessa kan vara "session" -kakor, vilket innebär att de tar bort sig när du lämnar ProSwimwear eller "vedhållande" cookies som inte tar bort sig och hjälper oss att känna igen dig när du kommer tillbaka så att vi kan erbjuda en skräddarsydd tjänst.

För mer information om vår Cookies policy, besök denna sida.

Beställningsinformation

Tid och datum för inköp, inköpta produkter, ordervärde.

 

Data du ger oss

Kontaktuppgifter

Ditt namn, leveransadress, telefonnummer och e-postadress.

Finansiell information

Din kredit- / betalkortinformation, PayPal eller Amazon betalningsinformation och faktureringsadress. Vi är fullständigt PCI-kompatibla och som sådan lagras ingen av dessa data av oss och eventuell dataöverföring till tredje parts betalningsprocessorer är helt krypterad.

För att skydda din personliga information tar vi rimliga försiktighetsåtgärder och följer branschens bästa praxis för att se till att det inte är felaktigt förlorat, missbrukat, åtkomligt, avslöjat, ändrat eller förstört.

Om du ger oss din kreditkortsinformation, krypteras informationen med SSL (Secure Socket Layer Technology) och lagras med AES-256-kryptering. Trots att ingen överföringsmetod över Internet eller elektronisk lagring är 100% säker följer vi alla krav på PCI-DSS och implementerar ytterligare allmänt accepterade industristandarder.

 

Data som vi inte samlar in

Känslig personlig information

Vi samlar inte in känsliga personuppgifter som ras eller etniskt ursprung, politiska åsikter, religiösa övertygelser, hälsodata etc. Vi använder inte heller profileringsverktyg för att samla in sådan information.

Barnens data

Samtidigt som vi erkänner att barnen kan komma åt webbplatsen för ProSwimwear marknadsför vi inte våra produkter till barn eller medvetet samlar in personuppgifter från barn. Om du har några problem angående detta, vänligen maila gdpr@proswimwear.co.uk

 


 

Dina sekretessval

Vi har detaljerade sätt på vilka du kan välja att inte dela med dig av dina personuppgifter, men var vänlig medveten om att användningen av dessa metoder kan ha en negativ inverkan på din surfning och shoppingupplevelse på ProSwimwear-webbplatsen och kan också påverka din förmåga att göra ett köp.

Att inte ge oss personliga uppgifter

Var vänlig medveten om att det här alternativet innebär att vi inte kommer att kunna bearbeta några transaktioner, men du kan fortfarande bläddra på ProSwimwear-webbplatsen.

Så här stänger du av cookies

Du kan ändra inställningarna i din webbläsare för att stänga av / blockera cookies. Du kan även ta bort alla cookies som för tillfället lagras via dina webbläsarinställningar.

Du kan läsa vår fullständiga Cookie Policy på den här sidan

Att begära att dina data inte används för marknadsföring

Innan vi använder dina data för marknadsföring kommer du att bli ombedd att ge samtycke genom att aktivt ticka en "opt in" -ruta. Du kan välja att välja bort marknadsföringskommunikation genom att klicka på länken "unsubscribe" längst ned i e-postmeddelandena eller genom att maila till gdpr@proswimwear.co.uk . Vänligen ange e-postadressen som du vill ta bort från mailinglistan ProSwimwear.

 


 

Din integritetsrättigheter

Du kan när som helst utöva dina rättigheter genom att skicka ett mail till gdpr@proswimwear.co.uk

Du har rätt till: Få tillgång till information vi håller om dig.

Detta inkluderar

  • De kategorier av data vi behandlar
  • Syftet med de data vi behandlar
  • De kategorier av tredje parter till vilka uppgifter kan lämnas
  • Hur länge data lagras och kriterierna som används för att bestämma den perioden

Vi kommer att svara på eventuella informationsförfrågningar inom en månad efter det att önskemål gjorts.

Du har rätt att: Gör oss korrigera eventuella felaktiga personuppgifter om dig.

Vänligen mail gdpr@proswimwear.co.uk med fullständiga uppgifter om felaktiga uppgifter och detaljer om eventuella korrigeringar som du vill göra.

Du har rätt att: Hämta dina uppgifter till en annan tjänst.

Efter mottagandet av denna förfrågan kommer vi att ge en kopia av dina uppgifter i ett CSV-format som du sedan kan tillhandahålla till en annan tjänst.

Du har rätt att: Bli glömd av ProSwimwear.

Du kan be oss att radera alla personuppgifter vi håller om dig så länge det inte längre är ett lagligt krav eller nödvändigt för oss att hålla uppgifterna för din användning av ProSwimwear-webbplatsen.

Du har rätt att: Ställ ett klagomål angående vår användning av dina uppgifter.

Vi är alltid glada att omedelbart ta itu med några problem angående användningen av personuppgifter, men om vi misslyckas med det här kan du kontakta informationskommissionärens kontor med informationen på deras hemsida www.ico.org.uk.

Du har rätt att: Objekt till oss som använder dina data för att göra automatiska beslut.

Vi kan använda data för att ge dig en mer personlig erfarenhet och mer relevant information när du surfar på ProSwimwear-webbplatsen eller i vår marknadsföringskommunikation.

 


 

Datasäkerhet

Hur säkra är de data vi samlar in?

Trots alla försiktighetsåtgärder vi tar och de skyddsåtgärder vi har på plats, oavsett om de är fysiska, elektroniska eller ledande, är alla uppgifter du tillhandahåller på egen risk. Tyvärr kan ingen dataöverföring garanteras vara 100% säker.

Du är ansvarig för ditt användarnamn och lösenord, du bör göra allt för att hålla dem säkra och aldrig avslöja dem för någon annan.

Om du anser att din integritet har äventyras, vänligen kontakta oss på gdpr@proswimwear.co.uk

 


 

Datalagring

Var lagras dina uppgifter?

Uppgifterna vi samlar behandlas på vårt kontor i Bridgwater, Somerset (Storbritannien) och i alla databehandlingsanläggningar som drivs av tredje part som identifieras i denna sekretesspolicy.

Genom att lämna in dina personuppgifter godkänner du denna överföring, lagring eller behandling av oss. Om vi överför eller lagrar din information utanför EES på detta sätt, kommer vi att vidta åtgärder för att se till att dina integritetsrätter fortsätter att skyddas enligt vad som beskrivs i denna sekretesspolicy.

Hur länge lagras dina uppgifter?

Vi kommer att hålla data så länge det är juridiskt nödvändigt eller nödvändigt för oss att hålla uppgifterna i syfte att använda din ProSwimwear webbplats (er).

 


 

Våra tredje partens dataprocessorer

I samband med att du navigerar till / från ProSwimwear-webbplatsen (er) och vid bearbetning av din beställning kan vi vara skyldiga att vidarebefordra delar av dina uppgifter till tredje part, vilka alla listas nedan och alla vi har granskat för att säkerställa att De är GDPR-kompatibla.

Generellt kommer de tredje partens leverantörer som samlar in, använder och lämnar din information i den mån det är nödvändigt för att de ska kunna utföra de tjänster som de tillhandahåller oss.

Vissa tredjepartsleverantörer, till exempel betalnings gateways och andra betalningstransaktionsprocessorer, har emellertid sina egna sekretesspolicyer avseende den information som vi måste tillhandahålla dem för dina köprelaterade transaktioner.

För dessa leverantörer rekommenderar vi att du läser deras sekretesspolicy så att du kan förstå hur din personliga information kommer att hanteras av dessa leverantörer.

Kom i synnerhet ihåg att vissa leverantörer kan vara placerade i eller ha faciliteter som ligger i en annan jurisdiktion än antingen du eller oss. Om du väljer att fortsätta med en transaktion som innefattar tjänster från en tredjepartsleverantör, kan din information bli föremål för lagar i jurisdiktion (er) där den tjänsteleverantören eller dess anläggningar är belägna.

Om du till exempel befinner dig i Kanada och din transaktion behandlas av en betalningsgateway i USA, kan din personliga information som används för att slutföra den transaktionen bli föremål för offentliggörande enligt amerikansk lagstiftning, inklusive patriotlagen.

När du lämnar vår butiks webbplats eller omdirigeras till en tredje parts webbplats eller applikation, regleras du inte längre av denna sekretesspolicy eller vår webbplatss användarvillkor.

Om du har några problem angående denna lista eller vill veta mer om hur data behandlas på våra vägnar av dessa tredje parter, vänligen skicka gdpr@proswimwear.co.uk

En lista över våra tredje parts dataprocessorer

PayPal Betalnings Gateway https://www.paypal.com/en/webapps/mpp/ua/privacy-full
Barclays Betalnings Gateway https://www.barclaycard.co.uk/business/security
amazon Betalnings Gateway https://pay.amazon.com/uk/help/201751600.
Adyen Betalnings Gateway https://www.adyen.com/platform/certifications
amason Betalnings Gateway https://pay.amazon.com/uk/help/201754760
ebay Betalnings Gateway https://www.ebayinc.com/our-company/privacy-center/gdpr/
DX3 Webs infastructure https://dx3webs.com/customer-services/privacy-gdpr.html
Edmonds Commerce infastructure  
Sage infastructure http://www.sage.com/company/gdpr
Pingdom infastructure https://www.solarwinds.com/legal/privacy
Boostmyshop infastructure https://www.boostmyshop.co.uk/legal/privacy-policy.pdf
Aheadworks infastructure https://ecommerce.aheadworks.com/privacy-policy/
Xtento infastructure https://magento.com/legal/terms/privacy
Data länk infastructure https://www.holbi.co.uk/privacy-policy
Kanal enhet infastructure https://www.channelunity.com/privacy-policy/
Sälj på marknadsplatser infastructure  
kunglig post infastructure https://www.royalmail.com/privacy-notice
DHL infastructure http://www.dhl.com/en/legal.html#privacy
Google infastructure https://privacy.google.com/businesses/compliance/#?modal_active=none
Marcaria infastructure https://www.marcaria.com/ws/en/about-us#Security
Reg123 infastructure https://www.123-reg.co.uk/terms/privacy.shtml
Bara Uno infastructure https://www.justuno.com/legal/gdpr-compliance.html
Kör pappa infastructure https://uk.godaddy.com/help/how-we-use-your-data-27880
Förtroende Butiker Kommunikation https://www.trustedshops.co.uk/imprint/
Spark Post Kommunikation http://www.sparkpost.com/gdpr/
Kampanjövervakare marknadsföring https://www.campaignmonitor.com/trust/gdpr-compliance/
Pinterest Marknadskommunikation https://policy.pinterest.com/en-gb/privacy-policy
VK Marknadskommunikation https://vk.com/privacy
Youtube Marknadskommunikation https://policies.google.com/privacy?hl=en-GB#enforcement
Facebook Marknadskommunikation https://en-gb.facebook.com/business/gdpr
Instagram Marknadskommunikation https://help.instagram.com/2000935033561463

 


 

Vår uppföljningspartner

Vår internationella försäljningsfaciliterings- och uppföljningspartner är Globale UK Limited ("Global-e"), ett bolag registrerat i England och Wales (företagsregistreringsnummer 08632376).

Du kan kontakta Global-e på service@global-e.com eller skicka dem ett brev till 45 Leather Lane, London EC1N 7TJ, United Kingdom.

Om du köper produkter från denna webbplats kommer dina personuppgifter att samlas in och användas av Global-e för att uppfylla din beställning och leverera produkter till dig. Denna policy gäller endast användningen av dina data av ProSwimwear. Vänligen se Privacy-policyen för Global-e för ytterligare information om hur dina personuppgifter ska användas av dem.

När du kontaktar Global-e, kom ihåg att citera ditt namn och kontaktuppgifter tillsammans med ett ProSwimwear-ordernummer.

 


 

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy när som helst, så var god ta tid att granska det ofta.

Ändringar och förtydliganden kommer att träda i kraft omedelbart när de skickas på hemsidan. Om vi gör väsentliga ändringar av denna policy, meddelar vi dig här att den har uppdaterats så att du är medveten om vilken information vi samlar in, hur vi använder den och under vilka omständigheter, om vi använder och / eller avslöjar Det.

© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.