KONKURRANSE  |  FITNESS & LEISURE  |  TRIATHLON  |  SWIMRUN  |  OPEN WATER  |  NYBÖRJARE  |  GYM | SNORKELING | ANSIKTSMASKER

Returer & Utbyten

 


Lägga märke till

ProSwimwear använder inte längre företaget Ezi Returns för att acceptera returer, ProSwimwear tar inte något ansvar för några artiklar eller beställningar som skickas tillbaka till Ezi Returns adresser.
Följ processen nedan för att returnera din artikel.

Vi vill göra upplevelsen av att returnera dina varor så snabb och enkel som möjligt. För internationella returer rekommenderas International 'signed for' eller 'tracked' porto vid förlust.

Det är kundens ansvar att se till att produkten är tillräckligt förpackad för att undvika eventuella skador under transport, sådana föremål som är skadade under transporten kommer att returneras till kunden och återbetalas inte. Du kommer att få tillbaka hela beloppet för värdet på de returnerade varorna. du kommer inte att få tillbaka några fraktkostnader (såvida inte varorna som returneras är felaktiga) eller eventuella skatter du betalat för din beställning.

  • Paketera dina returer, fyll i returformuläret som följde din beställning och placera den i ditt returpaket.
  • Besök https://proswimwear.gfs-returns.com/ och fyll i informationen för att köpa en returetikett direkt tillbaka till oss
  • Luta dig tillbaka och lämna resten till oss!

Så enkelt är det, när vi har bearbetat din retur, strävar vi efter att slutföra din återbetalning så snart som möjligt.

 

Standardreturförfarande

Observera: Vår standardreturförfarande skiljer sig från din lagstadgade rätt att annullera och avvisa felaktiga varor (se nedan). Vår standardreturförfarande påverkar inte dina lagstadgade rättigheter.

Om ditt föremål är felaktigt eller om du vill utöva din lagstadgade ångerrätt, gå till botten av den här sidan för mer information.

Du kan returnera nya, oanvända eller oanvända produkter inom trettio (30) dagar från det datum då varorna skickades till dig. Alla varor måste returneras tillsammans med alla originalförpackningar som du mottagit. Se till att ditt returpaket är förpackat och förseglat på ett säkert sätt.

Om en återbetalning förfaller kommer vi att behandla återbetalningen så snart som möjligt och under alla omständigheter inom fjorton (14) dagar från mottagandet av den ursprungliga beställningen tillbaka till oss.

Produkter där hygienetiketter och / eller plaggsetiketter finns kan endast returneras om etiketten är oskadad och helt fäst vid produkten. Produkter kan inte returneras när de har använts i en pool. Produkter som returneras där hygienetiketten och / eller plaggsetiketterna saknas, skadas eller har manipulerats, eller där artikeln har använts i en pool, kommer att nekas retur och skickas tillbaka till dig på din egen bekostnad.

Det är kundens ansvar att se till att inköpta varor är adekvata innan varorna inte returneras genom att ta bort hygien- / plaggsetiketter eller gå in i en pool.

Du har en laglig skyldighet att ta skötsel av varorna medan de är i ditt innehav. Om du har misslyckats med att ta hand om varorna i ditt ägo förbehåller vi oss rätten att:

  • Avvisa återbetalning och begär ytterligare betalning till kostnad för att returnera varorna till dig, eller
  • Få tillbaka ersättning från dig genom att dra av pengar från eventuell återbetalning.

Vi återbetalar inte några leveranskostnader vid returnerade artiklar. Du får endast tillbaka den ursprungliga leveransavgiften om du utövar din lagstadgade rätt att annullera eller avvisa felaktiga varor enligt beskrivningen nedan.

Vi betalar endast returkostnaderna och efterföljande återleveranskostnader (om tillämpligt) om returen är ett resultat av vårt fel eller varorna är felaktiga.

 

Returnerar Adress

ProSwimwear

Unit 1 Plum Lane

Bridgwater

Somerset

TA65HL

United Kingdom

 

Utbyten

Tyvärr kan vi inte erbjuda en utbytesservice. Om du behöver ett alternativ, var god och lägg en ny order och returnera originalet för återbetalning.

 

Felaktiga föremål

Objekt som returneras som felaktiga ska skickas till vår avkastningsavdelning och medfölja en kort notering inklusive ordernummer och detaljer i frågan.

Arten (arna) kommer då att bedömas av vårt returlag i samband med tillverkaren.

Skulle objektet anses vara felaktigt kommer detta att bytas ut, eller om en föråldrad produkt kommer en överenskommelse vara överenskommen eller återbetalas vid behov.

Om objektet är felaktigt får du en återbetalning för produkten (endast standardleveranskostnader).

Observera att processen kan ta flera veckor att slutföra när varor har mottagits.

 

Objekt skickade i fel

Objekt som mottas felaktigt bör returneras till vår avkastningsavdelning. Vid mottagandet av varan kommer varan att bytas ut, vara föremål för lager, med rätt eller återbetalning kommer att ges.

Kunderna bör kontakta oss om de får ett objekt som är felaktigt så att den lämpliga metoden kan organiseras

 

Reklamartiklar

Ibland erbjuder vi våra kunder en vara gratis enligt villkoren för en specialiserad kampanj. ProSwimwear erbjuder de fria objekten i god tro men kan inte hållas ansvarig om varan blir defekt på något sätt och kommer inte att vara ansvarig för dess ersättning.

 

Villkor

Vänligen returnera inte varor via kurirer eller posttjänster än de som beskrivs på den här sidan.

 

Observera att ProSwimwear inte hålls ansvariga för betalning av tull eller skatt avseende returer av köpta föremål.
När du returnerar varor till ProSwimwear, bör du vänligen se till att du är införstådd med eventuella avgifter, särskilt när du använder bud.

Varor som returneras till ProSwimwear som är obetalda eller har utestående skatter och avgifter kommer att avslås. Detta innebär att de kommer att hållas av budtjänsten tills betalningen har erhållits.
Alla föremål som hålls av kurirer i väntan på betalning kommer att hållas på en extern plats dit ProSwimwear inte har tillgång.

Om skatter och avgifter är obetalda och/eller returer innehas av bud, kommer ProSwimwear inte att kunna behandla din återbetalning.

Returer som har skickats med förutbetalda skatter och avgifter accepteras och behandlas som normalt.

Alla varor måste returneras i sin ursprungliga förpackning med alla taggar på plats. Badkläder, skyddsglasögon eller badtillbehör som har använts eller använts i en pool eller klorerat vatten kan inte returneras för återbetalning. Det är konsumentens ansvar att bestämma lämpligheten och passformen för alla objekt innan du använder objektet i en pool och gör objektet oselbart om det returneras.

Det är kundens ansvar att försäkra sig om att produkten är tillräckligt förpackad för att undvika eventuella skador i transit. Sådana varor som skadas under transport kommer att returneras till kunden och återbetalas inte.

 

 
© 2021 ProSwimwear Ltd. All Rights Reserved.